A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/par%20mladi%20i%20stari.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mlađe je slađe - postoji li idealna kombinacija godina za uspjeh veze? | Politika+
Scena

MUŠKARCI I ŽENE : Mlađe je slađe - postoji li idealna kombinacija godina za uspjeh veze?

Ne zaboravite muškarci i žene doživljavaju seksualni vrhunac u različito vrijeme.

Piše: PolitikaPlus/Ivana Horvat

Stariji muškarac i mlađa žena ili starija žena a mlađi muškarac- koja je idealna kombinacija? Iako je prevladavajuće mišljenju da je idealno da u vezi muškarac bude stariji a žena mlađa, zadnjih godina smo svjedoci kako funkcioniraju i obrnuta kombinacija.

 

Naime, u porastu je broj veza u kojima su žene starije od svojih partnera. Možda bi ovaj broj bio i veći da ne postoje određeni faktori koji to sprečavaju.Prema nedavnom istraživanju koje je obuhvatilo oko 2000 odraslih osoba, polovica  ispitanika je izjavila pak da ne postoji idealna razlika u godinama i da razlika u godinama nema nikakve veze sa uspjehom veze.

 

Zanimljivo je da čak 33 posto žena želi vezu sa muškarcem koji je stariji i do sedam godina, a samo je jedna u 100 žena izjavila da bi više voljela da je u vezi sa mlađim.

 

 

 

Financijska stabilnost glavni razlog zašto žene drže  da su stariji muškarci poželjniji, a njih čak 55 posto  je reklo da same ne bi mogle plaćati kredit za kuću ili ući neku veću novčanu investiciju.

 

S druge strane, žene koje  financijski bolje 'stoje'  lakše ulaze u veze  sa mlađim partnerom. Veza sa nekim mlađim čini vas mlađim - jedan je od najčešćih argumenta.

 

Ne treba zaboraviti  ni seksualne kompatibilnosti. Muškarci i žene doživljavaju seksualni vrhunac  u različito vrijeme , tako da bi 25-godišnji muškarac i 40-godišnja žena bili najbolja moguća kombinacija. U pitanju je ogromna količina seksualne energije.

 

Međutim, nedostatak životnog iskustva može biti i blagoslov i prokletstvo. S jedne strane, to znači da je vaš partner vjerojatno slobodan što se tiče bivših žena i djece.  Starijoj osobi u vezi se može desiti da se umori od toga da stalno bude mudra, odrasla osoba. Kada shvatite da mu izigravate majku, strasti -pa,pa.

 

Najveći problemi nastaju zbog provokacija i komentara  glede takve veze, koji mogu biti bolni čak i kada su šale u pitanju. Pored toga, komplikacije mogu nastati i ako mlađa osoba želi djecu, a starija ne jer se već ostvarila na tom planu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

žene, muškarci, veza, brak