A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/preljubi%20001.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Niste raspoloženi za seks!? Donosimo plan od tri koraka koji vodi do 'poželjnog raspoloženja' | Politika+
Scena

SAVIJETI : Niste raspoloženi za seks!? Donosimo plan od tri koraka koji vodi do 'poželjnog raspoloženja'

Ljubav i osjećaji nisu sami po sebi dovoljan razlog za seks.

Piše: PolitikaPlus/Ivana Horvat

Jeste li se ikad zapitali koja je vaša uloga u krevetu, te osjećate li kad potrebu da vas nekad ipak treba malo 'progurati' ?  Naime,  ljubav i osjećaji nisu sami po sebi dovoljan razlog za budete uvijek raspoloženi seks.

 

Donosimo moguće rješenje problema u samo tri koraka. Tri jednostavna koraka koja vode  ka 'raspoloženju ' za seksualni odnos.

 

Udobna odjeća

 

Vjerojatno postoje dani kada ste preumorni i jedva čekate da se presvučete u pidžamu ili široku spavaćicu i podvučete pod posteljinu,. Sve je to u redu ali nije dobro da vam pređe u naviku i da to radite iz dana u dan. Rijetki su muškarci koje uzbuđuje vaša šlampava pidžama, zato ukoliko želite da začinite vaš seksualni život  isprobajte  seksi spavaćicu od čipke ili neki provokativno donje rublje. Probajte, i iznenadit će te se rezultatom.

 

 Pasivni ste

 

Ne čekate da vaš partner bude uvijek inicijator vrućih igrica u postelji.  Napravite promjenu,  učinite prvi korak. Možda to i nije bilo tako u početku, ali vremenom se partneri opuste u vezi i zaborave na detalje. Tempo i svakodnevni stres svakako uzimaju danak kada je ljubavni život u pitanju, ali prisjetite se kako je bilo nekad i začinite vaš ljubavni život. Oboje ćete uživati.

 

Kritike

 

Ništa neće više odbiti vašeg partnera od kritike. Ukoliko mu svakodnevno prigovarate  ili ga, još gore, kritizirate u krevetu recite –zbogom, dobrom seksu. Kako biste vi reagirali  da vam partner stalno nešto prigovara, ili da vam govori kako nešto loše radite u krevetu? Umjesto toga, ako nešto u krevetu i ne štima, recite što vas uzbuđuje ili šta biste željeli  vam uradi u tom trenutku. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

brak, parovi, odnosi, sex