A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/Furio%20radin%20Small.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Radin ostao bez novca iz proračuna: Državni ured za reviziju je u pravu | Politika+
Hrvatska

KAO I SDP: Radin ostao bez novca iz proračuna: Državni ured za reviziju je u pravu

'O novčanoj strani ne razmišljam jer imam druge prioritete i ona mi nije presudna. Ponekad tražimo muhu u jajetu, a ponekad nam orao prođe iznad glave a ne vidimo ga.'

Piše: PolitikaPlus

Saborski zastupnik talijanske nacionalne zajednice Furio Radin rekao je danas da prihvaća mišljenje Državnog ureda za reviziju, koji je predložio tromjesečnu suspenziju novca iz proračuna jer nije na vrijeme objavio financijsko izvješće, no smatra da transparentnost objavljivanja izvješća nije dovedena u pitanje.

Državni ured za reviziju danas je objavio da je saborskom Odboru za Ustav, Poslovnik i politički sustav dostavio prijedlog da SDP te nezavisni zastupnici Vladimir Bilek i Furio Radin na tri mjeseca izgube pravo na redovito godišnje financiranje iz državnog proračuna jer u zakonskome roku nisu objavili godišnje financijsko izvješće na svojim internetskim stranicama.

Državni ured za reviziju je u pravu i prihvaćam njegovo mišljenje, istaknuo je Radin u izjavi za Hinu te ocijenio da su on i zastupnik Bilek u istoj situaciji.

"Saborski zastupnik Bilek i ja smo u istoj situaciji jer smo u roku predali svoja izvješća i državnoj reviziji i Fini, ali smo ih, umjesto u petak, objavili u ponedjeljak na internetskim stranicama", kazao je zastupnik Radin.

Dodao je kako prihvaća mišljenje Državnog ureda za reviziju, ali s druge strane, kako je rekao, transparentnost objavljivanja izvješća nije dovedena u pitanje jer je ono objavljeno nakon dva dana, to jest nakon vikenda.

"O novčanoj strani ne razmišljam jer imam druge prioritete i ona mi nije presudna. Ponekad tražimo muhu u jajetu, a ponekad nam orao prođe iznad glave a ne vidimo ga", zaključio je Radin.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

proračun, dip, sdp, furio radin, novac