A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/davor-suker-gibraltar-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Gibraltar traži pomoć od HNS-a, Šuker im ponudio utakmicu s Hrvatskom | Politika+
Sport

SUSRET: Gibraltar traži pomoć od HNS-a, Šuker im ponudio utakmicu s Hrvatskom

Želimo vam sve najbolje u nastojanjima da postanete članica Uefe i vjerujem da bismo već u 2015. godini mogli odigrati međusobnu utakmicu, kvalifikacijsku ili prijateljsku," kazao je Šuker.

Piše: PolitikaPlus
"Mi u Hrvatskoj najbolje znamo koliki značaj ima samo jedna nogometna utakmica. Želimo vam sve najbolje u nastojanjima da postanete članica Uefe i vjerujem da bismo već u 2015. godini mogli odigrati međusobnu utakmicu, kvalifikacijsku ili prijateljsku," kazao je Šuker.

Predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom danas su ugostili delegaciju Nogometnog saveza Gibraltara.

Gosti iz Gibraltara nadaju se kako će u svibnju ove godine na Uefinom kongresu postati punopravna članica Uefe, a s tim ciljem njihova delegacija posjetila je u proteklih šest dana čak pet zemalja u regiji kako bi upoznali nogometne saveze o svojim aktivnostima, ciljevima i projektima.

Predsjednika Nogometnog saveza Gibraltara Garetha Latina, glavnog tajnika Richarda Manninga te izvršnog direktora Dennisa Beisioa u 'Kući nogometa' ugostili su predsjednik HNS-a Davor Šuker, voditeljica međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac i direktor reprezentacija gospodin Zorislav Srebrić.

"Mi u Hrvatskoj najbolje znamo koliki značaj ima samo jedna nogometna utakmica. Želimo vam sve najbolje u nastojanjima da postanete članica Uefe i vjerujem da bismo već u 2015. godini mogli odigrati međusobnu utakmicu, kvalifikacijsku ili prijateljsku," kazao je Šuker.

Predsjednik Gibraltara istaknuo je kao glavni razlog njihove ambicije za članstvom u Uefi želju da se djeci pruži šansa i pokaže kako je moguće ostvariti karijeru i u nogometu. Vodstvo NS Gibraltara predstavilo je i planove za izgradnju nacionalnog stadiona na samom rubu Europe koji je ključan projekt za razvoj nogometa u Gibraltaru jer je zamišljen kao "nogometno selo" koje bi osim stadiona za 8.000 gledatelja sadržavalo i druge nogometne terene, brojne urede i druge sadržaje.

"Cilj ovih sastanaka jest izgradnja odnosa s nacionalnim savezima i sjajno je što nam je predsjednik Šuker dao šansu za to. Očekujemo postati punopravni članovi Uefe krajem svibnja i tako dati djeci priliku da ostvare karijeru u nogometu. Vrlo smo zadovoljni što ćemo imati prigodu učiti od Hrvatskog nogometnog saveza jer tek krećemo i moramo naučiti kako određeni procesi u nogometu funkcioniraju," poručio je Latin.

Ivančica Sudac ponudila je gostima konkretnu pomoć kroz edukaciju, razmjenu iskustava, upoznavanje s propisima i zahtjevnim procesima poput licenciranja što su gosti iz Gibraltara rado prihvatili.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

GIBRALTAR, DAVOR ŠUKER, HNS