A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/Filip%20Vujanovic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Predsjednički izbori u Crnoj Gori: izlaznost do 12 sati 20 posto | Politika+
Regija

IZBORI : Predsjednički izbori u Crnoj Gori: izlaznost do 12 sati 20 posto

Sva biračka mjesta, njih 1.169, otvorena su u 7 sati

Piše: PolitikaPlus

Izlaznost na predsjedničkim izborima koji se u nedjelju održavaju u Crnoj Gori do 12 sati bila je 20 posto upisanih birača, priopćilo je državno izborno povjerenstvo u Podgorici

 

Sva biračka mjesta, njih 1.169, otvorena su u 7 sati, a do 20 sati birači imaju mogućnost glasovati za jednog od dva predsjednička kandidata: Filipa Vujanovića ili Miodraga Lekića.

 

Vujanović je kandidat vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS), koga još ima podšku manjinskih stranaka – Hrvatske građanske inicijative (HGI), Bošnjačke stranke, Liberala i albanskih stranaka, a Lekić u izbornoj trci sudjeluje kao neovisni kandidat, ali ima potporu oporbe.

 

 

 

Biračko pravo na predsjedničkim izborima ima 511.405 građana, i u odnosu na parlamentarne izbore u listopadu 2012., broj glasača se smanjio za 2.650. Izbore nadgleda preko 120 domaćih i stranih promatrača.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izbori, cetinje, podgorica