IT

GADGETI: Samsung Galaxy S4 svečano predstavljen i u Hrvatskoj

Prodaja u Hrvatskoj kreće kad i u svijetu 27. travnja u 10:00 sati. Cijena? Prava sitnica!

Piše: PolitikaPlus

Samsung Electronics u Hrvatskoj ponosno je predstavio svoju perjanicu među pametnim telefonima, Samsung Galaxy S4, na svečanosti u zagrebačkom muzeju Mimara. Prodaja uređaja u Hrvatskoj predviđena je u istom trenutku kad i na globalnoj razini - 27. travnja u 10:00 sati.  Maloprodajna cijena uređaja u slobodnoj prodaji iznosit će HRK 5,799, dok će cijena u tarifnim paketima mobilnih operatera biti niža, ovisno o vrsti.

„Galaxy S4 zbližava ljude te na taj način poboljšava živote i postavlja standarde u mobilnim inovacijama“, izjavio je J.K. Shin, Predsjednik i voditelj odjela IT & Mobile Communications tvrtke Samsung Electronics, „Uistinu cijenimo pohvale koje smo dobili od globalnih potrošača i uzbuđeni smo što možemo hrvatskim građanima isporučiti tako željno iščekivani uređaj.“

„Samsung Galaxy S 4 idealni je životni suputnik koji se savršeno prilagođava svim životnim stilovima. Brojne inovativne značajke postavile su nove standarde u industriji s kojima će krajnji korisnici biti oduševljeni.“, izjavio je Belizar Zečić, voditelj telekomunikacijskog sektora u zagrebačkoj podružnici tvrtke Samsung Electronics Adriatic.

Samsung u New Yorku predstavio novog ubojicu iPhonea: Galaxy S4 >>

Nakon predstavljanja uređaja u New Yorku, Samsung će napraviti globalnu turneju po glavnim svjetskim gradovima.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mobiteli, smartphone, galaxy s4, samsung