A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dunja-gotovina-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

MORH: Dunji Gotovini po presudi odšteta i povratak u MORH, ako želi | Politika+
Hrvatska

ODLUKA : MORH: Dunji Gotovini po presudi odšteta i povratak u MORH, ako želi

'Dunji Gotovini ponuđeno je da se vrati na posao, a o njoj ovisi hoće li to prihvatiti'

Piše: PolitikaPlus/Hina

U MORH-u su danas potvrdili da su dužni, osim isplate odštete zbog nezakonitog umirovljenja, Dunji Zloić Gotovini prema presudi upravnog suda iz 2006. godine, kao djelatnoj vojnoj osobi ponuditi adekvatno radno mjesto sukladno stručnoj spremi i činu.

 

Po toj presudi, supruga umirovljenoga generala Ante Gotovine, dobila je spor protiv Ministarstva obrane zbog nezakonitog umirovljenja i otpusta iz službe 2004. godine i osim što bi trebala biti vraćena na posao, trebala bi dobiti oko 700 tisuća kuna odštete

"Dunji Gotovini ponuđeno je da se vrati na posao, a o njoj ovisi hoće li to prihvatiti", potvrđeno je to danas u MORH-u, u kojem nisu željeli komentirati zašto ministarstvo nije postupilo po presudi upravnog suda iz 2006. godine.

 

Po toj presudi, supruga umirovljenoga generala Ante Gotovine, dobila je spor protiv Ministarstva obrane zbog nezakonitog umirovljenja i otpusta iz službe 2004. godine i osim što bi trebala biti vraćena na posao, trebala bi dobiti oko 700 tisuća kuna odštete, potvrdio je za Hinu njezin odvjetnik Ivo Farčić.

 

Odbio je govoriti o detaljima presude kao i hoće li se Dunja Gotovina vratiti na posao, rekavši da "nema mandat svoje stranke govoriti o osobnim stvarima".

 

Ni u MORH-u nisu željeli podrobnije komentirati taj predmet.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ante gotovina, dunja gotovina, morh