A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/prosvjed-prosvjeta-211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sindikati na sutrašnjem prosvjedu Vladi poručuju Škorinom pjesmom: Zašto lažu nam u lice? | Politika+
Mojbiz

PRAZNIK RADA : Sindikati na sutrašnjem prosvjedu Vladi poručuju Škorinom pjesmom: Zašto lažu nam u lice?

Sindikati se nadaju najmasovnijem prosvedu u zadnjih nekoliko godina.

Piše: PolitikaPlus

Međunarodni praznik radnika ove će godine, bar što se prosvjeda tiče biti veći i masovniji nego lani jer u organizaciji sudjeluju sve sindikalne središnjice.

 

Sindikati su nekoliko puta poručili da se na tako masovan prosvjed odlučili jer ih  je Vlada svojom nesposobnošću, natjerala da organiziramo veliki prosvjed. 

 

Sindikati Vladi zamjeraju  što nije pokrenula  proizvodnju, otvoriti radna mjesta, što su uostalom i naveli u Planu 21, ali se to nije dogodilo. U Planu 21, isto tako, nije nigdje navedeno smanjivanje plaća i drugih prava radnika, a to se upravo događa, poručio  je prvi čovjek SSSH-a Mladen Novosel.

 

Novosel nije krijo zadovoljstvo zbog potpore svojim prosvjedima  koju su dobili. Naime, prosvjed su podržali branitelji, Crkva i oporba.

 

I na sutrašnjem prosvjedu bit će održani brojni govori sindikalnih vođa i ostalih predstavnika radnika i nezaposlenih, u oči pada promjena 'glazbenog izričaja 'koja  će pratiti prosvjedni skup koji će se odžavati na Trgu Bana Jelačica.

 

Naime, sindikalci su se odlučili kako će pustiti spot s pjesmom Miroslava Škore  «Zašto lažu nam u lice». Zašto su se odlučili baš za taj glazbeni izričaj, pogledajte i sami.

 Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

misroslav škoro, sindikati, prosvjedi