IT

STUDENTSKO NATJECANJE : Najbolja rješenja studenata u mobilnim i Web aplikacijama - put ka uspjehu!

Finalistima je zadatak kroz kratke i dinamične 3-minutne prezentacije uvjeriti Stručni žiri i publiku da su upravo oni razvijali najbolji projekt tijekom cijele godine

Piše: PolitikaPlus/I.G.

App Start Contest, studentsko natjecanje u izradi mobilnih i Web aplikacija u kojem je sudjelovalo 76 timova s 30 različitih fakulteta se polako bliži kraju s Velikom završnicom i prezentacijom najboljih radova.

 

Na svečanoj ceremoniji završnice okupit će se predstavnici industrije i akademske zajednice tako da je ovo jedinstvena prilika studentima da kroz prezentaciju nađu potencijalne suradnike te se svojim projektima predstave na tržištu

Nakon polufinala koje će se održati 24.05. bit će odabrano do 12 najboljih projekata koji će dobiti priliku prezentirati na Velikoj završnici 27.05. u 12h na FER-u u D2 dvorani pred brojnom publikom.

 

Finalistima je zadatak kroz kratke i dinamične 3-minutne prezentacije uvjeriti Stručni žiri i publiku da su upravo oni razvijali najbolji projekt tijekom cijele godine. Nakon prezentacija žiri će odlučiti o pobjednicima ovogodišnjeg App Start Contesta, a i sama publika će imati priliku glasovati ti za najdraži rad. Nagrade će biti dodijeljene i za najbolja rješenja partnerskih tema koje su zadali Zagrebačka banka, Styria Hrvatska te Podravka.

 

Organizator natjecanja je studentska udruga eSTUDENT koja je osim natjecanja u sklopu App Start Contesta tijekom godine organizirala 16 edukativnih predavanja koja su studentima približila poslovne, tehničke i dizajnerske aspekte razvoja mobilnih aplikacija. Kako bi i natjecatelji izvan Zagreba mogli pratiti predavanja, materijali i snimke predavanja su dostupni online.

 

Na svečanoj ceremoniji završnice okupit će se predstavnici industrije i akademske zajednice tako da je ovo jedinstvena prilika studentima da kroz prezentaciju nađu potencijalne suradnike te se svojim projektima predstave na tržištu. Sam App Start Contest je pripremio i posebnu nagradu koju će na jesen dodijeliti timu koji nastavi razvijati vlastiti projekt te nađe put na zahtjevnom tržištu mobilnih i Web aplikacija.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mobiteli, aplikacije, studenti, finalisti, nagrada