A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dragan-kovacevic-hns-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HNS i HSU potpisali sporazum o zajedničkom klubu u Gradskoj skupštini | Politika+
Zagreb

SKUPŠTINA: HNS i HSU potpisali sporazum o zajedničkom klubu u Gradskoj skupštini

„Podržavat ćemo kvalitetne projekte, a nekvalitetnima bit ćemo najžešća opozicija.“

FOTO: Dragan Kovačević
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus

HNS i HSU Grada Zagreba potpisali su „Sporazum o osnivanju zajedničkog Kluba HNS-a i HSU-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba u mandatu 2013.-2017.“ svjesni potrebe zajedničkog nastupa u zagrebačkoj Gradskoj skupštini nakon izbora održanih 19.5.2013. godine, a sukladno zajedničkim ciljevima, programskoj bliskosti i iskustvima u dosadašnjoj suradnji, kako na razini Republike Hrvatske, tako i Grada Zagreba.

Ovim sporazumom stranke potpisnice temeljit će svoju suradnju na načelima jednakopravnosti, partnerstva i odgovornosti, polazeći od svojih osnovnih programskih vrijednosti, nužnosti snažnije zastupljenosti interesa svoga biračkoga tijela te potrebe za korijenitim političkim i gospodarskim promjenama u Gradu Zagrebu.

Stranke potpisnice, potpisom ovog sporazuma naglašavaju programsku komplementarnost svojih stranaka, osobito na području funkcioniranja pravne države. HNS je pritom posebno usmjeren na gospodarstvo, poduzetništvo, obrtništvo, obrazovanje, kulturu i sport, a HSU na pitanja sadašnjeg i minulog rada, zdravstvena, mirovinska i socijalna pitanja te vraćanje starijih u svijet rada promicanjem cjeloživotnog učenja i stjecanjem dodatnih vještina, čime se jamči cjelovit pristup gospodarskim i društvenim problemima i njihovom rješavanju.

Sporazum je u ime HNS-a potpisao Dragan Kovačević, a u ime HSU-a Višnja Fortuna, čelnici Gradskih organizacija HNS-a i HSU-a Grada Zagreba.

„Naš Klub podržavat će kvalitetne prijedloge i projekte koji su u interesu Zagreba i njegovih građana, a nekvalitetnim projektima bit ćemo najžešća opozicija“ najavili su Dragan Kovačević i Višnja Fortuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagrebačka skupština, hsu, hns