A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija%20_stop.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nađeno tijelo Austrijanca koji je skočio s Paškoga mosta | Politika+
Crna kronika

KOBNI SKOK : Nađeno tijelo Austrijanca koji je skočio s Paškoga mosta

Tijelo je iz zrakoplova Obalne straže uočeno danas u blizini Ljubačke plaže

Piše: PolitikaPlus

U moru je danas nađeno tijelo austrijskog državljanina nestalog u blizini Paškog mosta, za kojim je nakon sinoćnje dojave da je pao ili skočio s mosta u more, pokrenuta opsežna potraga.

 

Tijelo je iz zrakoplova Obalne straže uočeno danas u blizini Ljubačke plaže, izvijestila je Samostalna služba za odnose s javnošću Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

 

Potraga, kojom je koordinirala Nacionalna središnjica za traganje i spašavnje na moru, pokrenuta je nakon dojave o nestanku u 21 sat sinoć. U njoj su sudjelovali brodovi zadarske Policijske uprave i Lučke kapetanije, privatni brod, policijski ronioci, kopnena ophodnja, a kad nije bilo rezultata, jutros je uključen i zrakoplov Obalne straže.

 

Beživotno tijelo iz mora je izvukla posada broda Lučke ispostave Starigrad – Paklenica i potvrdila da se radi o nestalom austrijskom državljaninu C.K. (1969.)

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

turist, PAŠKI, MOST, POLICIJA, skok