A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kamioni-voznja-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Turska: Hrvatskom vozaču u kamionu pronađeno 717 kg heroina | Politika+
Crna kronika

UHVAĆEN: Turska: Hrvatskom vozaču u kamionu pronađeno 717 kg heroina

Turski carinici na granici s Bugarskom otkrili su u kamionu hrvatskih registarskih oznaka 717 kilograma heroina..

Piše: P/H

Turski carinici na granici s Bugarskom otkrili su u kamionu hrvatskih registarskih oznaka 717 kilograma heroina i priveli vozača koji je hrvatski državljanin, javljaju turski mediji.

 

Droga je otkrivena u kamionu koji je prevozio perilice rublja i LCD televiziore, javlja turski informativni portal Haber Monitor. Njezina je vrijednost na turskom tržištu, navodi portal, 310 milijuna kuna.

 

Vozač kojem su navedeni samo inicijali D.N. priveden je.

 

Iz hrvatskih diplomatskih izvora Hina neslužbeno saznaje da su turske vlasti izvijestile kozularno predstavništvo u Istanbulu o privođenju hrvatskog državljanina zbog pronađene droge u kamionu, ali nikakve druge pojedinosti još nisu poznate jer se vozač još nije javio i zatražio konzularnu pomoć.

 

Po navodima turskog portala kamion je natovaren u Istanbulu, a odredište mu je trebala biti Bosna i Hercegovina. Piše se da se radi o rekordnoj zapljeni droge na frekventnom graničnom prijelazu Hamzabeyli-Lessovo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

droga, granica, turska, kamion