A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dijamanti.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lloyd's: Nudi milijun eura za informaciju o nakitu ukradenom u Cannesu | Politika+
Scena

TKO ZNA : Lloyd's: Nudi milijun eura za informaciju o nakitu ukradenom u Cannesu

Ukradeno je 72 prstena, privjeske, naušnice i drugi nakit optočen dijamantima vrijedan 103 milijuna eura.

Piše: PolitikaPlus

Britanska osiguravateljska tvrtka Lloyd's priopćila je da nudi nagradu od milijun eura za informaciju koja će omogućiti da se pronađe nakit ukraden koncem srpnja iz hotela Carlton u Cannesu, u nesvakidašnjoj krađi nakita vrijednog više od sto milijuna eura.

 

28. srpnja nepoznat muškarac naoružan samo automatskim pištoljem, lica omotana rupcem i s kacigom na glavi, izveo je u tom hotelu na Azurnoj obali dosad neviđenu krađu, odnijevši 72 prstena, privjeske, naušnice i drugi nakit optočen dijamantima vrijedan 103 milijuna eura.

 

Osiguravatelj je obećao nagradu od milijun eura, ali ona ovisi o važnosti informacije i o nakitu koji će se eventualno pronaći.

 

Lloyd's je već ponudio nagradu od 700.000 eura nakon napada na uglednu draguljarnicu Harry Winston u Parizu u prosincu 2008. Tada je pronađeno 89 posto ukradenog nakita, ali policija nije htjela reći je li nagrada omogućila takav rasplet događaja.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nakit, krađa, dijamanti, euri