Sport

PORUKA: Kranjčar poručio Mamiću: Nikad neću prestati piti, ali se barem ne drogiram!

'Što je on radio, nije li trgao košulje, imao raznih verbalnih eskapada i psovki pri javnim istupima i još štošta toga.'

Piše: PolitikaPlus/Sportske novosti

Nakon što je jučer uručio otkaz treneru Kruni Jurčiću, Zdravko Mamić odmah se osvrnuo na kandidate za njegova nasljednika. Sjetio se tako i Cice Kranjčara.

- Neka odmah krene prema Zagrebu, on je institucija, ali neka prestane piti - rekao je Mamić, a Kranjčar mu je vrlo brzo odgovorio.

- Volim si popiti koju čašicu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati! Uostalom, u Iranu nisam popio niti kapi, svi znate kako je s alkoholom u toj zemlji. Međutim, nije mi jasno zašto Mamić spominje nešto što nema veze s trenerskim poslom i profesionalizmom. Što je on radio, nije li trgao košulje, imao raznih verbalnih eskapada i psovki pri javnim istupima i još štošta toga. Kao trener sam pokazao svoj profesionalizam uspješnom karijerom, isto kao što ga je on pokazao s uspješnim vođenjem Dinama. Zato mi nije jasno iz kojeg razloga govori o mom privatnom životu, rekao je Kranjčar u razgovoru za Sportske novosti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zlatko kranjčar, zdravko mamić