Tvrtke

DOGOVOR: Emotivan razgovor: Debeljak odgovorio radnika od štrajka glađu

Nakon razgovora Lisica, koji je samohrani otac dvoje djece sa 23 godine škverskog staža, odlučio je prestati sa štrajkom glađu.

FOTO: Brodosplit
Piše: PolitikaPlus

Tomislav Debeljak, predsjednik Uprave Brodosplita, porazgovarao je sa svojim radnikom Franom Lisicom koji je danas pred glavnom portom započeo štrajk glađu zbog suspenzije i disciplinskog postupka kojeg je dobio s još 254 radnika. Nakon emotivnog razgovora, Lisica je prekinuo štrajk, javlja Večernji list.

Iz odjela za odnose s javnosti Večernji list dobio je fotografiju njihovog susreta. Kažu kako je Debeljak iskazao zanimanje za situaciju u kojoj se nalazi Lisica, te mu je rekao kako treba samo kratko napisati zbog čega je sudjelovao u prosvjedima, ustvrdivši da postoji velika mogućnost da se radnicima prekine disciplinski postupak. Nakon razgovora Lisica, koji je samohrani otac dvoje djece sa 23 godine škverskog staža, odlučio je prestati sa štrajkom glađu, te je napustio Glavnu portu Brodosplita i otišao kući.

– Predsjednik uprave popričao je sa još 15-ak radnika Brodosplita, naglasivši kako škver treba dobre radnike i da se uz dobru volju sve može riješiti – poručuju iz Odjela za odnose s javnošću.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

radnik, tomislav debeljak, brodosplit, frane lisica