Zagreb

GRAD ZAGREB : VIDEO 'Savjetovatelj.com' nov način za pronalazak željenog posla

Namijenjena je svim stručnjacima-savjetovateljima koji žele ponuditi svoje usluge, kao i poslodavcima u potrazi za svjetovanjem.

Piše: PolitikaPlus

Grad Zagreb uključio se u projekt povećanja zapošljavanja stručnjaka zanimanja - psihologa, socijalnih radnika, socijalnih pedagoga i ostalih pa je stoga i predstavljenja web  stranica "savjetovatelj.com".

 

Na njoj  poslodavci mogu naći podatke o njima. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je da Grad Zagreb "ne želi sjediti skrštenih ruku" kad je u pitanju rješavanje problema nezaposlenosti pa je prihvatio partnerstvo u ovom projektu i drugim projektima za koje se otvara mogućnost financiranja u 2014.

 

 

 

Pročelnica Gradskog ureda za zdravstvo Mirna Šitum zanimanja kao što su psiholozi, defektolozi, socijalni radnici i socijalni pedagozi sve rjeđe se zapošljavaju u javnim službama, a istodobno potreba za njihovim uslugama u društvu raste.

 

 

 

Pročelnica Gradskog ureda za programe i projekte EU Jelena Ricov istaknula je da će veći iznosi i mogućnosti financiranja za programe zapošljavanja  biti u periodu od 2014 do 2020., i to posebice kroz Europski socijalni fond i program "Zdravlje za rast".

 

 

Projket se finanacirao kroz IPA program sa 150.000 eura te sredstavima  Grad Zagreb sa 7.000 eura, a namijenjen je korisnicima u Gradu Zagrebu te u Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Brodsko-posavskoj županiji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

grad zagreb, savjetovanje, hzzo