A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/grijanje_radijator.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Novi Zagreb bez grijanja i tople vode - normalizacija tek sutra | Politika+
Zagreb

GRIJANJE: Novi Zagreb bez grijanja i tople vode - normalizacija tek sutra

Tijekom ranog novogodišnjeg jutra, u 4,30 sati, puknula je cijev magistralnog cjevovoda .

Piše: PolitikaPlus

Prvi dan nove godine stanovnici Novog Zagreba nemaju grijanje ni toplu vodu zbog kvara na magistralnom vrelovodu u Zapruđu, a iz HEP-a su priopćili da se zbog veličine kvara normalizacija u opskrbi može očekivati tek sutra.

 

Tijekom ranog novogodišnjeg jutra, u 4,30 sati,  puknuo je magistralni cjevovod koji toplinskom energijom opskrbljuje čitav Novi Zagreb. Puknuće je takvog karaktera da je bez odgađanja bila nužna obustava isporuka toplinske energije za potrebe grijanja i zagrijavanja potrošne tople vode svim potrošačima HEP-Toplinarstva na području Novog Zagreba, priopćeno je iz HEP-Toplinarstva.

 

Djelatnici HEP-Toplinarstva su na mjestu događaja, u tijeku je postupak lociranja točnog mjesta kvara i već se izvode radovi na građevinskom iskopu cjevovoda i pripremi za sanaciju. Međutim, zbog veličine opskrbnog cjevovoda, koji je promjera 800 mm, te zahtjevnosti radova na sanaciji kvara, ponovna normalizacija opskrbe toplinskom energijom se očekuje tek sa sutrašnjim danom, kaže se u priopćenju HEP-Toplinarstva.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

topla voda, grijanje