A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/eu-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebački SDP-ovci borave u Bruxellesu od 20. do 22. siječnja | Politika+
Zagreb

RADNI POSJET: Zagrebački SDP-ovci borave u Bruxellesu od 20. do 22. siječnja

Cilj posjeta je razmjena iskustava i upoznavanje sa socijaldemokratskim politikama na europskoj razini u, ističe se, izuzetno zahtjevnoj 2014. godini.

Piše: PolitikaPlus

Hrvatski zastupnik u Europskome parlamentu i član Progresivnog saveza socijalista i demokrata u Europskome parlamentu (S&D) Tonino Picula, organizirao je radni posjet desetero predstavnika Gradske organizacije SDP-a grada Zagreba Bruxellesu od 20. do 22. siječnja .

Tijekom posjeta zagrebački SDP-ovci susrest će se s predsjednikom Europskog parlamenta Martinom Schulzom i kandidatom S&D Grupe za predsjednika Europske komisije, predsjednikom Progresivnog saveza Socijalista i demokrata Hannesom Swobodom i drugim čelnim ljudima S&D-a i Stranke europskih socijalista (PES), te s predstavnicima nekoliko nacionalnih delegacija S&D Grupe, izvijestio je danas ured europarlamentarca Picule.

Kako se navodi, cilj posjeta je razmjena iskustava i upoznavanje sa socijaldemokratskim politikama na europskoj razini u, ističe se, izuzetno zahtjevnoj 2014. godini.

U izaslanstvu zagrebačkih SDP-ovaca su - predsjednik Davor Bernardić, ministar zdravlja Rajko Ostojić, Ana Brnčić, Zvane Brumnić, Dominik Etlinger, Ljubica Hrgović, Nenad Livun, Saša Molan, Draženko Pandek i Tin Pažur.

Po dolasku u Bruxelles susrest će se na radnom sastanku s domaćinom - zastupnikom Toninom Piculom. Utorak će im pak biti ispunjen brojnim sastancima, a tema razgovora bit će i rad SDP-a u glavnome gradu najnovije članice Europske unije. Posljednji dan radnoga posjeta Bruxellesu, srijeda, 22. siječnja, rezerviran je za sudjelovanje i upoznavanje s radom nekoliko odbora Europskoga parlamenta te za završne sastanke s domaćinom.

Troškove puta i smještaja snosi hrvatska delegacija Progresivnog saveza socijalista i demokrata (S&D).

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tonino picula, bruxelles, sdp zagreb