A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/ljubav-ruke-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sutra tribina o 'Unaprjeđenju kvalitete života osoba s epilepsijom' | Politika+
Zagreb

NAJAVA : Sutra tribina o 'Unaprjeđenju kvalitete života osoba s epilepsijom'

Povodom obilježavanja Nacionalnog dana oboljelih od epilepsije.

Piše: PolitikaPlus

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo, u suradnji sa Centrom za epilepsije „Zagreb“, Hrvatskim društvom za dječju neurologiju, Hrvatskom udrugom za epilepsiju, Hrvatskom ligom protiv epilepsije, Hrvatskim društvom za neurovaskularne poremećaje HLZ i  Klinikom za neurologiju KBC-a „Sestre Milosrdnice“, povodom obilježavanja Nacionalnog  dana  oboljelih od epilepsije, organiziraju tribinu  'Unaprjeđenje kvalitete života osoba s epilepsijom.

 

Epilepsija je bolest koja najčešće zahtijeva cjeloživotno liječenje, a oboljeli mogu posve normalno živjeti pridržavajući se liječničkih uputa.

 

Nažalost, postoje predrasude okoline prema toj bolesti, pa se oboljeli osjećaju nelagodno i ponekad sakrivaju  svoju bolest jer nailaze na nerazumijevanje i izoliranost okoline. Ova tribina upravo želi pomoći destigmatiziranju  bolesti i unaprjeđenju kvalitete života osoba s epilepsijom.

 

Tribina će se održati u petak, 14. veljače 2014., u dvorani KIC-a, Preradovićeva 5, I kat, s početkom u 12,00 sati.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tribina, ruke, epilepsija, zagreb