A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/online-shopping-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Polica dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a može i online | Politika+
Hrvatska

DOPUNSKO : Polica dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a može i online

Polica se može ugovoriti u samo četiri koraka, jednostavnim navođenjem, bez odlaska na šaltere ili ispunjavanjem 'papirologije'.

Piše: PolitikaPlus

Policu dopunskog zdravstvenog osiguranja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje građani od danas mogu ugovoriti online, putem web stranice www.hzzo.hr.

 

Polica se može ugovoriti u samo četiri koraka, jednostavnim navođenjem, bez odlaska na šaltere ili ispunjavanjem „papirologije“.

 

Ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja na ovaj način postalo je još dostupnije svim kategorijama osiguranika. Premiju osiguranja u prvoj fazi osiguranici će moći platiti Internet bankarstvom, a uskoro će novi osiguranici  moći svoje premije plaćati putem kreditnih kartica.

 

Umirovljenici će svoje premije moći plaćati kao i do sada, obustavom iz mirovine preko Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

 

Dovoljno je da ispune tiskanicu administrativne zabrane koju mogu pronaći na http://www.hzzo-net.hr/dload/dopunsko_osig/administrativna_zabrana.pdf ili u najbližoj područnoj službi HZZO-a. Ispunjene tiskanice mogu se dostaviti u područne službe i ispostave HZZO-a, osobno ili poštom.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hzzozdravstveno osiguranje, HZZO, ON LINE