Zagreb

SLUŽBENO: Rukometašice Gruda-Autoherc posjetile gradonačelnika i suradnike

Kako bi bili još bolji, želja im je uspostaviti konkretne veze sa zagrebačkim rukometnim klubovima, na čemu su dobili punu podršku.

Piše: PolitikaPlus

Gradonačelnik Milan Bandić primio je vodstvo Hrvatskog ženskog rukometnog kluba Grude – Autoherc koji do 23. veljče boravi u Zagrebu radi priprema za nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH.

Gosti, koje je predvodio predsjednik Kluba Zoran Trlin, predstavili su gradonačelniku, svome počasnom predsjedniku, planove i postignuća Kluba koji večeras ima utakmicu sa ŽRK Sesvete, a sutra s ŽRK Trešnjevka.

Kako se čulo Klub niže dobre rezultate, a kako bi bili još bolji, želja im je uspostaviti konkretne veze sa zagrebačkim rukometnim klubovima, na čemu su dobili punu podršku.

Uz gradonačelnika, susretu u Gradskoj upravi prisustvovali su pročelnik za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić sa suradnicima te glavni tajnik Saveza sportova Grada Zagreba Zdenko Antunović.

Zajedno s predsjednikom Trlinom, na sastanak sa počasnim predsjednikom Kluba i njegovim suradnicima, došli su šefica stručnog stožera HŽRK-a Zlata Zubac i član Upravnog odbora Željko Mikulić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rukomet, žrk grude, sport