A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/operacija-transplantacija-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Berekinčićev dnevnik: Oće li Vaso i Karamarko branti Prgometa? | Politika+
BEREKINČIĆEV DNEVNIK

STRANAČKO KADROVIRANJE NA REBRU: Berekinčićev dnevnik: Oće li Vaso i Karamarko branti Prgometa?

Kako će ga braniti Vaso koji mora jope branti diplomski i njegov šef Karamarko koji je reka da to i nije njeki velki problem

Piše: Berekinčić

Eno se oni ministar zdravstva, oni Rajko Ostojić ubi od muke da nam rastumači kako nema para da bi se mi mogli ličiti u bolnicama. Kaže, mora rizati sve troškove u zdravstvu. I sad ja nako mislim. Najmanji trošak uvik i svugdi more napraviti onaj ko najbolje zna i ima najviše iskustva. Al, biće da tako nije i kod doktura. Tamo je, krušne mi mrve, važnije koju stranačku il partijsku iskaznicu doktur ima u džepu, nego kolko i šta on zna o bolestima i ličenju.

Eee, on ti je drugi čovik, odma iza Karamarka. Kažu neki i da se nji dva baš ne vole. A biće da je tako, jer evo HDZ šuti ka zaliven i ne progovara šta im drugog čovika u stranci šikaniraju na Rebru. Ka da se to nji i ne tiče. A jope, krušne mi mrve, ja nako nešto dumam, a ko bi to iz hadezeja moga branti Prgometa.

Sićan se kad je ono bilo u Dubravi, u onoj bivšoj vojnoj bolnici. Tamo radi oni kirurg Leo Patrlj. Čovika proglasilo i za najvećeg humanistu desetljeća. Ali se on usudjo kritizirati našeg ministra i krušne mi mrve, odma ga otkantalo. Nije više bio šef svog odjela. Neš ti Leo, krušne ti mrve, laprdati protiv ministra, a biti šef. Džaba ti kolko znaš i kolko si sposoban.

I evo gledam sad onog doktura Prgometa. Taj ti je bija šef odjela na Rebru. Krušne mi mrve, taj već dulje nekoga žulja. Sićan se kad su mu tili pakirati da ima lažne diplome pa on lipo izaša prid novinare, pokaza svoje diplome i reka, ajmo braco, da vas sad vidim. E jest, krušne mi mrve, dobro je on onda išamara sve one šta su mu tili pakirati. Baš nako momački.

Sićam ga se, nako s onom narogušenom kosom navr glave. Ma baš ka pravi mangup na ulci. Nemoj ti mene iza ćoška, krušnu ti mrvu jebem, nego evo mene na megdan pa se ajmo pobti ako ko ima muda. I ne vidim ja onda nekoga da je ima muda stat prid Prgometa. Ali dočekalo njega izgleda jope iza ćoška.

Bože moj lipote kad bi tako napravli Vaso koji mora jope branti diplomski jerbo su mu ustanovli da ga je prepisa i njegov šef Karamarko koji je reka da to i nije njeki velki problem i da neće zato Vaso napustiti ni jednu svoju funkciju.

Bija ti je gori na tom Rebru natječaj za šefa odjela di je do sad Prgomet bija glavni. I nije imenovalo novog šefa, ali nije ni njega. Ovi drugi kandidati ne valjaju, a Prgometa neće.

On nije iz Ostojićeve partije. Njega t'je izabralo za zamjenika pricjednika hadezeja. Eee, on ti je drugi čovik, odma iza Karamarka. Kažu neki i da se nji dva baš ne vole. A biće da je tako, jer evo HDZ šuti ka zaliven i ne progovara šta im drugog čovika u stranci šikaniraju na Rebru. Ka da se to nji i ne tiče. A jope, krušne mi mrve, ja nako nešto dumam, a ko bi to iz hadezeja moga branti Prgometa.

Čitan juče u novinami da je Prgomet doktur bez mrlje u karijeri. I kažu ljudi da kod njega sve mora biti, šta bi rekli po peesu. Sve po propisu. I sad ja nako zamišljam, Bože moj lipote, stanu prid novinare Karamarko i Vaso, to oće reći Milijan Brkić, glavni tajnik hadezeja. I kažu oni novinarima, evo mi vas pozvali da bi rekli koju o tome da nije po propisima ni u duhu akademske zajednice šta na Rebru, a to ti je sveučilišna bolnica, odbijaju jope imenovati našeg Prgometa na misto šefa odjela. Evo nas dva se došli založiti da se poštuju akademska i stručna pravila.

Bože moj lipote kad bi tako napravli Vaso koji mora jope branti diplomski jerbo su mu ustanovli da ga je prepisa i njegov šef Karamarko koji je reka da to i nije njeki velki problem i da neće zato Vaso napustiti ni jednu svoju funkciju.

Ma sve nešto ja mislim da Prgomet, nako pobožan kakvi jest, moli Boga da ne bi njima dvojci palo na pamet da oni njega brane i zalažu se za njega.
Jesmo mi luda država, nema vake nigdi, krušne mi mrve.

Nastavlja li Rajko Ostojić političko kadroviranje u zdravstvu: Drago Prgomet više nije šef odjela na Rebru >>

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kbc rebro, milijan brkić, berekinčić, drago prgomet