A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/darko-lorencin-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ministar Darko Lorencin na turističkom sajmu ITB u Berlinu | Politika+
Turizam

POSJET: Ministar Darko Lorencin na turističkom sajmu ITB u Berlinu

Između ostalog, predviđeni su i sastanci s Njemačkom udrugom biciklista ADFC, Njemačkom udrugom putničkih agencija DRV te Saveznom udrugom njemačkog turističkog gospodarstva BTW.

Piše: PolitikaPlus

Ministar turizma Darko Lorencin boravit će od 4. do 7. ožujka u Berlinu na jednom od najvećih svjetskih turističkih sajmova - ITB.

Ministarstvo turizma danas je izvijestilo da će ministar u srijedu, 5. ožujka u 12 sati sudjelovati na konferenciji za medije u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ), u sklopu koje će biti predstavljena turistička ponuda RH u 2014. godini. Toj će konferenciji nazočiti i direktorica Glavnog ureda HTZ-a Meri Matešić i direktor predstavništva HTZ-a u Njemačkoj Mato Radić.

Istoga dana, ministar će sudjelovati na 4. UNWTO ministarskom summitu Put svile te održati sastanak s generalnim tajnikom UNWTO-a Talebom Rifaijem i predsjednicom Odbora za turizam njemačkog Bundestaga, Heike Brehmer.

U četvrtak, 6. ožujka predviđen je susret ministra Lorencina i egipatskog ministra turizma Hishama Zaazoua, a tijekom boravka u Berlinu ministar će održati i niz sastanaka s vodećim njemačkim turoperatorima, zračnim prijevoznicima i udrugama u turizmu, na temu jačanja turističke suradnje.

Između ostalog, predviđeni su i sastanci s Njemačkom udrugom biciklista ADFC, Njemačkom udrugom putničkih agencija DRV te Saveznom udrugom njemačkog turističkog gospodarstva BTW, najavljuju u Ministarstvu turizma.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

turizam, darko lorencin, berlin