A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/papa-frane-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pogledajte kako je papa Franjo slučajno opsovao tijekom propovijedi | Politika+
Scena

LAPSUS: Pogledajte kako je papa Franjo slučajno opsovao tijekom propovijedi

'U ovom j****m... U ovom slučaju...'

Piše: PolitikaPlus

Papa Franjo oduševljava svijet jer djeluje toliko ljudski i bogobojazno kao da je dio onih vjernika koji dolaze slušati njegove propovijedi svih ovih desetljeća koliko je 'iza oltara'. A da je samo čovjek pokazao je i jednom pogreškom koja se odmah proširila internetom - slučajno je opsovao.

Dok je govorio o potrebi očuvanja mira u svijetu, koncentrirajući se na stanje između Rusije i Ukrajine, spomenuo je da bi bogati morali iskoristiti ono što imaju kako bi pomagali siromašnima.

- Srce prepuno želje za materijalnim prazno je srce. Isus je mnogo puta prozivao bogate zbog takvog ponašanja. U ovom j****m... U ovom slučaju... - rekao je Papa.

Propovijed je održao na talijanskom jeziku pa je tako riječ "slučaju" izrekao isprva kao "cazzo" umjesto "caso", ali ispravio se iste sekunde. Iako su mediji tražili neki komentar, Vatikan ih je odbio.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

psovka, vatikan, papa franjo, misa