A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hakom-fotka-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HAKOM: Javne konzultacije o budućnosti upravljanja internetom | Politika+
IT

TEHNOLOGIJA: HAKOM: Javne konzultacije o budućnosti upravljanja internetom

U otvorenoj raspravi sa svim zainteresiranim stranama želi se razmotriti i dokument Europske komisije.

Piše: PolitikaPlus

HAKOM je pokrenuo javne konzultacije o budućnosti upravljanja internetom te o dokumentu Europske komisije o politici prema internetu i upravljanju internetom, odnosno uloge Europe u oblikovanju budućnosti upravljanja internetom.

 

Otvorenim i slobodnim internetom, u kojem se sva prava i slobode izvan elektroničke komunikacijske mreže primjenjuju i na mreži, olakšava se društveni i demokratski napredak. Upravo zato se održivo upravljanje internetom, koje uključuje sve interesne skupine, nalazi sve više u fokusu  i neophodno je kako bi se očuvale navedene koristi.
 
HAKOM stoga poziva svu zainteresiranu javnost da iskaže svoj stav o pitanjima u dokumentu na javnim konzultacijama „Politika interneta i upravljanje internetom - Uloga Europe u oblikovanju budućnost upravljanja internetom“ te doprinese zajedničkom sagledavanju politike interneta i upravljanja internetom, odnosno ulozi Europe u oblikovanju budućnosti njegova upravljanja.

U otvorenoj raspravi sa svim zainteresiranim stranama želi se razmotriti i dokument Europske komisije kojim se predlaže temelj zajedničke europske vizije za upravljanje internetom, i u konačnici, formiranjem stava Republike Hrvatske o ovom važnom pitanju, dati doprinos u svim relevantnim diskusijama i raspravama kako unutar EU tako i na globalnom planu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

europa, internet, hakom