A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dario-lorencin-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Hoće li Meri Matešić ostati na čelu HTZ-a - znat će se u petak! | Politika+
Turizam

TURIZAM : VIDEO Hoće li Meri Matešić ostati na čelu HTZ-a - znat će se u petak!

U petak se očekuje sjednica Turističkog vijeća HTZ-a na kojoj bi Matešić trebala podnijeti svoje prvo izvješće o radu.

Piše: PolitikaPlus/I.G.

Hoće ll direktorica Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić biti smanjena? Ministar turizma Darko Lorencin oko nagađanja o smjeni direktorice HTZ odgovorio da HTZ ima svoja tijela i procedure te da će se u ovaj petak sve znati.

 

I na pitanje da li strane konzultantske kuće imaju monopol na natječajima HTZ-a odgovorio da nemaju i da su natječaji otvoreni za sve, te da  sva dokumentacija o svakom natječaju i izboru je apsolutno dostupna i transparentna.

 

Mediji su, naime, ovih dana iznova pisali da na natječajima HTZ-a "uvijek pobjeđuju isti" odnosno konzultantske kuće THR iz Barcelone i Horwath Consulting iz Zagreba, koje su od HTZ-a na natječaju dobile posao izrade Strateškog marketing plana hrvatskog turizma 2014.-2020., vrijedan nešto malo više od 4 milijuna kuna.

 

U petak se očekuje sjednica Turističkog vijeća HTZ-a na kojoj bi Matešić trebala podnijeti svoje prvo izvješće o radu koje članovi Vijeća trebaju prihvatiti ili ne.

 

 

Ni o pristiglim ponudama odnosno pismima namjere za Kupare, za što je rok završio 9. ožujka, ministar Lorencin također danas nije ništa konkretno kazao, najavljujući da će se povjerenstvo za taj projekt sastati sutra, 12. ožujka, kada bi se moglo i službeno doznati tko su zainteresirani za Kupare.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

meri matešić, htz, darko lorenciji