A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/papa-franjo-crkva-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Papa Franjo izrazio bliskost s obiteljima putnika leta MH370 | Politika+
Hrvatska

VATIKAN: Papa Franjo izrazio bliskost s obiteljima putnika leta MH370

Pozvao je vjernike da se u svojim molitvama sjete putnika i posade zrakoplova Malaysia Airlinesa, kao i njihovih obitelji.

Piše: PolitikaPlus

Papa Franjo izrazio je svoju bliskost i bliskost svih katolika svijeta s obiteljima putnika Boeinga Malaysia Airlinesa, u teškom trenutku kroz koji trenutno prolaze.

Govoreći s prozora pred masom vjernika koja je ispunila Trg Svetog Petra, Papa je pozvao vjernike da se "u svojim molitvama sjete putnika i posade zrakoplova Malaysia Airlinesa, kao i njihovih obitelji". Potom je neko vrijeme šutio te dodao: "Bliski smo im u ovom teškom trenutku".

Nakon osam dana čekanja, otkad je zrakoplov nestao, zebnja i nerazumijevanje vladaju kod obitelji putnika nakon što je Malezija objavila da je avion namjerno skrenuo s rute te nastavio letjeti još gotovo sedam sati.

Malezija je u nedjelju objavila da trenutno 25 zemalja sudjeluje u potrazi za nestalim zrakoplovom, u proširenoj zoni i na kopnu i na moru.

Istražitelji još uvijek čekaju da dobiju informacije o dodatnim provjerama koje su trebale obaviti neke zemlje o putnicima koji su bili na tom letu. Policija također istražuje i osoblje zračne luke, a već ranije je počela s provjerama dvojice pilota.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zrakoplov, misa, papa franjo, let, vatikan