A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/opel-corsa-2013-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Solinski AD Plastik će proizvoditi dijelove za Opel i Renault | Politika+
4kotača

SURADNJA: Solinski AD Plastik će proizvoditi dijelove za Opel i Renault

Očekivani godišnji prihod po ovoj nominaciji iznosi oko 4,5 milijuna eura u punoj godini proizvodnje, a početak proizvodnje planiran je krajem ove godine.

Piše: PolitikaPlus

Solinski AD Plastik izvijestio je danas o dobivanju dvaju poslova u automobilskoj industriji - za proizvodnju kučišta prednjih svjetala za Opel Corsu te dijela eksterijera za vozilo HHA (Renault Capture).

AD Plastik nominiran je za proizvodnju i isporuke kučišta prednjih svjetala za Opel Corsu, koja će se proizvoditi u AD Plastikovoj tvornici u Zagrebu, a naručitelj je tvrtka Hella, navode iz solinske tvrtke.

Očekivani godišnji prihod po ovoj nominaciji iznosi oko 4,5 milijuna eura u punoj godini proizvodnje, a početak proizvodnje planiran je krajem ove godine.

Preko svog ovisnog društva je pak AD Plastik u Kalugi u Rusiji nominiran za proizvodnju dijela eksterijera za vozilo HHA (Renault Capture), a očekivani godišnji prihod po ovoj nominaciji iznosi približno 1,5 milijuna eura.

Početak proizvodnje dijelova za Renault planiran je u prvom tromjesečju 2016. godine, najavljuju iz AD Plastika.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

AUTO DIJELOVI, AUTO, RENAULT, OPEL, AD Plastik